Важливі зустрічі Голови СПУ

П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25

З Днем Перемоги, Пам’яті та примирення!

Дорогі співвітчизники, шановні друзі, ветерани Другої світової війни!

74 роки відгриміли залпи салютів, сповіщаючи світ про закінчення найкривавішої війни, в якій народи Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів найкращих своїх синів і дочок захистили земну цивілізацію від жахіть нацизму.

Достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові.
Низько вклоняємося пам’яті тих, хто поліг на полі брані, всіх безвинних жертв жорстокої бойні, виражаємо вдячність учасникам війни і трудівникам тилу, які винесли на своїх плечах тягар воєнних лихоліть і відбудували країну в не менш тяжкі повоєнні роки.
Хто з них міг подумати, що коли-небудь їхні нащадки воюватимуть, вбиваючи один одного як найзапекліші вороги?! І заради чого?! В ім’я якої «високої» мети?!
Сьогодні, коли в результаті підлої, цинічної агресії з боку «північного сусіда» знову гинуть наші воїни і мирні люди, значення миру постає з особливою гостротою. Як і розуміння істини, що війну розпочинають безвідповідальні, дурноголові правителі, але зупиняють – народи, і що злочинні призвідники братовбивчої війни обов’язково постануть перед Судом. І тоді прийде на нашу багатостраждальну землю довгожданий Мир.
Сердечно вітаємо вас із 74-ю річницею Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, з Днем пам’яті та примирення.
Мирного неба усім нам, доброго здоров’я і щасливого довголіття, твердої віри в те, що в усіх українських родинах зрештою запанує злагода і достаток, адже одвічне прагнення нашого народу до миру є непереможним!

Від імені Політичного виконавчого комітету Соціалістичної партії України
Микола САДОВИЙ