Лучшие игры всех жанров на PC
DVD Інтернет Магазин
Купить Все CD — интернет магазин CD и DVD
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

  • Важливі зустрічі Голови СПУ

    Важливі зустрічі Голови СПУ

    П'ятниця, 06 грудня 2019, 19:25
  • На засіданні Політвиконкому

    На засіданні Політвиконкому

    Неділя, 10 лютого 2019, 08:28
  • Про основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року

    Про основні завдання СПУ на період президентських та підготовки до парламентських виборів 2019 року

    Неділя, 13 січня 2019, 12:52
  • Зустріч: Садовий-Мороз

    Зустріч: Садовий-Мороз

    Четвер, 20 грудня 2018, 17:38

Відповідь журналістам

З’явилася інформація про реєстрацію в 93-му виборчому окрузі кандидатом у депутати парламенту О.Онищенка, висунутого нібито Соціалістичною партією України.
Олександр Онищенко уже був депутатом від цього округу. Його активно підтримували місцеві адміністрації від Ющенка, потім Януковича, ще згодом – Порошенка. Нинішня підтримка напевно теж забезпечена. Тобто, кандидат – естафета від режиму до режиму, підтверджуючи очевидну істину: суть режимів не змінюється, вони однакові.

Не будучи знайомим з кандидатом, не маю до нього юридичних та інших претензій (він був моїм конкурентом при «царствуванні» Януковича, коли на мої обґрунтовані заяви в ЦВК, прокуратуру і АП про те, що лише в місті Миронівці за мого суперника в протоколах дописали 5 тис. голосів, що фальшуванням особисто займались голова райдержадміністрації, згадані інстанції відповіли: «факти не підтвердились»). Він своєрідно уособлював правлячий в Україні режим, про що переконливо засвідчив минулого року виданою за кордоном книжкою «Петро V», розвінчуючи лукавство Порошенка і технологію злочинів при ньому. Це можна вважати певною заслугою кандидата, адже мало хто з тих, хто знає близько «кухню» влади, насмілився відверто розповісти про її суть.
Ясно, що результат на виборах залежатиме від об’єктивності виборчих комісій і від думки самих виборців. Одне лиш хотів їм підказати: Соціалістична партія України, яку я створював у 1991 році, і яку тепер очолює Микола Садовий (професор з Кропивницького) не висувала кандидатуру О.Онищенка. Це могла зробити «партія», створена за ініціативи «народнофронтовців» А.Яценюка, висуванець яких П.Петренко (міністр юстиції) зареєстрував неіснуючу «партію», не виконавши постанову Вищого адмінсуду про зобов’язання відновити реєстрацію СПУ (М.Садовий). На моє звернення з цього приводу з міністерства повідомили, що вони (юристи!) «не знають, як виконати рішення суду». Суду вищої інстанції. В цій відповіді – характеристика української влади. Саме тому партія, котру я очолюю, не бере участь у кампанії, щоб не бруднитися від стосунків із чинною поки-що владою.
Іще одне. Попросіть кандидата, щоб він подарував вам кожному згадану книжку. Для нього це невеликі витрати, а агітація була б переконливою.


О. Мороз
народний депутат І – V скликань,
Голова Верховної Ради України
II, V скликань

Поділитися

Facebook Google Bookmarks LinkedIn ВКонтакте
Бесплатные psd исходники для photoshop для дизайнеров
Мобильные телефоны, смартфоны, планшеты
Зеркальные фотоаппараты Canon